Just nu söker vi nya medarbetare - klicka här för att gå till ansökan
vilka-vi-ar-hero

Vilka vi är

Centios medarbetare utgör tillsammans summan av vår kompetens och erfarenhet. För att attrahera de absolut bästa talangerna inom samhällsbyggnad ska vi erbjuda marknadens bästa arbetsplats. Vi är övertygade om att medarbetare som mår bra även är de som presterar som bäst. Hos oss går därför alltid människors trivsel och hälsa först.

Vår organisation kännetecknas av frihet under ansvar där vi tillsammans hjälper och stöttar varandra för att uppnå bästa möjliga resultat samtidigt som vi har kul på vägen. Hos oss finner du personal och ledning som på riktigt bryr sig om sina kollegor, kunder och vänner som dessutom brinner för samhällsutveckling.

bygg-anlaggning-hero

Tjänster inom bygg & anläggning

Vi finns med er i samhällbyggnadsprojektens samtliga skeden, från planering till genomförande. Med vår hjälp kan ni förhindra resursbrist. Vi ser till att projektet har rätt kompetens på rätt plats, i rätt tid.
Läs mer
Upphandling

Tjänster inom upphandling

Felaktigt genomförd upphandling riskerar försenade leveranser och dyra avtal. Vi hjälper er att genomföra effektiva och affärsmässiga upphandlingar utan onödiga risker.
Läs mer

Vi finns över hela landet

Centio genomför uppdrag åt många olika kunder spridda över hela landet. Uppdragets art och beställarens önskemål avgör om konsultens arbete genomförs på distans eller i beställarens lokaler med närhet till projekten.

Våra värdegrunder

Frihet under ansvar

Centio är en decentraliserad organisation med liten styrning och kontroll. Vi litar på våra medarbetare och vill att ansvar så lång som möjligt tas av individen. Därför ges individen stor frihet att själv bestämma över fördelningen mellan arbete, utveckling och fritid. Vår uppgift är att stötta individen med att uppnå en livssituation som passar just den bäst.

Flexibel

I många projekt förändras snabbt förutsättningarna och man ställs inför nya utmaningar. Centio är en flexibel samarbetspartner som alltid anpassar leveransen utifrån hur situationen ser ut. Det gör oss till en enkel samarbetspartner.

Transparens och ärlighet

För oss är det en självklarhet att alltid vara transparant och ärlig gentemot kunder, medarbetare och vänner. Vår erfarenhet är att dessa kärnvärden bidrar till ett mer öppet klimat där vi tillsammans hittar smarta lösningar på problem, något som i slutändan gynnar alla partners.